avi.jpg

 

Aluehallintavirasto mahdollistaa Retkikunta Kuukkelin toiminnan. Aluehallintovirasto myöntää valtionavustuksia nuorten työpajatoimintaan.

ahlman

Ahlman mahdollistaa Luonto- ja ympäristöalan osatutkintojen opinnollistamista ja on mukana suunnittelemassa Kuukkelin toimintaa.

 

 

 

kpedu

 

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä mahdollistaa Kasvatus- ja ohjausalan osatutkintojen opinnollistamista ja on mukana suunnittelemassa Kuukkelin toimintaa.

 

 

 

 

seurakunta

Seurakunnat tukee Retkikunta Kuukkelin toimintaa antamalla laadukkaat toimitilat käyttöömme. Kalkun seurakuntatalon yhteydessä sijaitsevat tilat ovat täydellisen pohjaratkaisun ja rauhallisen ympäristön lisäksi vain kivenheiton päässä monipuolisista luonto/retkeilykohteista.

 

 

 

 

sllnokia

 

SLL Nokia tarjoaa laadukasta ja monipuolista luonto-alan koulutusta sekä työtehtäviä.  Yhteistyö painottuu luonnon- ja ympäristönsuojeluun.

 

 

 

omakamu

 

OmaKamu kouluttaa ja ohjaa vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten ja nuorten kavereina eli Kamuina. Kuukkeli suunnittelee ja toteuttaa Kamuille monipuolisia luonto- ja elämyspainotteisia tapahtumia.

 

 

 

op

OP Tampere tukee Kuukkelin toimintaa rahallisesti. OP valitsi Retkikunta Kuukkelin vuoden 2020 Hyvä työ - lahjoituksen saajaksi.