Eräsampo?

Eräsampo lainaa maksuttomasti retkeilyvälineitä, kohdeyleisönään nuoret. Hanke toimii Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ry:n alaisena. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta. 

Tavoitteenamme on madaltaa erityisesti nuorten luonnossa liikkumisen kynnystä ja tukea kokeneitakin retkeilijöitä. Varusteet ovat monesti ensimmäinen ja suurin kynnys luontoon lähdettäessä. Haluamme tarjota tähän ongelmaan ratkaisun.

Kehitämme myös erilaisia infopaketteja koskien retkeilyä ja siihen liittyvää varustelua, tavoitteenamme luoda aloitteleville harrastajille selkeä kuva siitä, mitä varusteita luonnossa liikkuessa tarvitaan ja miten luonnossa toimitaan.

Eräsampon tämänhetkinen tiimi pyörii kolmen nuoren retkeilyharrastajan voimin. Kerromme paljon omia kokemuksia ja epäonnistumisia, sekä tietysti myös raakaa faktaa.  

Otamme lahjoituksena vastaan retkeilyvälineitä sekä yrityksiltä että yksityishenkilöiltä! Kierrätysmielessä vastaanotamme myös hieman rikkinäisiä ja B-luokan retkeilyvarusteita, jotka voimme korjata ja uudelleenkäyttää. Varsinainen lainaustoiminta aloitti elokuun 23. päivä ja tavaraa on alkanut liikkua erittäin hyvää tahtia!


Yhteystiedot
Avoinna sopimuksen mukaan arkisin klo 9.00 – 15.00 (ota yhteyttä etukäteen sähköpostilla, soitellen tai viestitellen, myös whatsapp)
Sarvijaakonkatu 28 ja 30, 33450 Tampere
teemu.hyvonen[ät]etappi.info
050-4711095

Etappi