Palvelut

Paja-asioissa ole suoraan yhteydessä pajoihin. Alta löydät pajojen linkit ja puhelinnumerot.
 
Leirivälinepaja leirivalinepajaicon p. 040 801 6002
Mediapaja mediapajaicon p. 050 431 0077
Polkupyöräpaja pyorapajaicon p. 050 431 0075
Puu- ja entisöintipaja puupajaicon p. 050 431 0074
Siivouspaja siivouspajaicon p. 040 768 2813

Etapin uusi toiminnanjohtaja Tomi Kuhanen esittelyssä

Mikä mies on Tomi Kuhanen?

Olen kehittämisorientoitunut ja tuloksiin pyrkivä tamperelainen järjestökonkari. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja Tampereen yliopiston kasvatteja. Pääaineena olen lukenut sosiaalipolitiikkaa, joten työllisyyspolitiikka on sitäkin kautta tuttua toimintakenttää. Olen parhaimmillani, kun pääsen luomaan uusia toimintatapoja ja rakentamaan verkostoja ja kumppanuuksia.

Mitä matkan varrella on tarttunut matkaan koulutus- ja työelämästä?

Olen tehnyt suurimman osan työurastani järjestöissä, joten niiden toimintaympäristön tunteminen on yksi tärkeimmistä avuistani myös nyt alkaneella Etappi-uralla. Matkaan on tarttunut taitoa rakentaa verkostoja, kehittää toimintaa ja tehdä aktiivista sidosryhmätyötä. Vaikuttamistyön ja viestinnän taidot tulevat varmasti myös tarpeeseen.

Millaisin ajatuksin lähdet Etappia kehittämään?

Työelämä muuttuu ja Etapin on pysyttävä muutoksessa mukana. Työmarkkinoilla tarvitaan yhä monipuolisempia taitoja ja valmiuksia. Meidän tehtävämme Etapissa on nähdä meille tulevan ihmisen yksilölliset tarpeet, jotta voimme paremmin tukea jokaista löytämään oman polkunsa kohti työelämää tai parempaa toimintakykyä. Siksi on tärkeää kehittää mittareita, joilla yksilölliset tarpeet tunnistetaan. Yhtä tärkeää on, että pystymme tulevaisuudessa osoittamaan entistä paremmin Etapin toiminnan tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden. Viestinnän merkitystä ei nykymaailmassa voi korostaa liikaa, ja siinäkin näen Etapilla työtä tehtäväksi. Nämä ovat asioita, joita haluan lähteä kehittämään – en kuitenkaan yksin, vaan yhdessä kaikkien etappilaisten kanssa. Tärkein tehtäväni onkin tehdä mahdolliseksi kaikkien etappilaisten onnistuminen jokapäiväisessä työssään.


Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Sarvijaakonkatu 28 ja 30
33540 Tampere

Ota yhteys suoraan haluamaasi pajaan, yhteystiedot löytyy täältä.

Etappi avoinna
ma–pe  8.00–15.00

(Leirivälinepajan aukioloajat pajan omalta sivulta)

 facebook 20pxtwitter-bird 20px

Yhteistyökumppanit

Etappi on Työttömien keskusjärjestö ry:n jäsen