Etapin joulukeräys

Tänä jouluna voit auttaa koulutuksen ja työn ulkopuolelle pudonneita nuoria.

Monella nuorella on kokemuksia koulukiusaamisesta, arjessa jaksamisen ongelmia tai puutteita osaamisessa. Lahjoituksesi avulla nuori saa uuden alun ja mahdollisuuden päästä kiinni työhön tai opintoihin.

Apua Etapilta saaneet ovat tyytyväisiä: 92 % suosittelisi toimintaa työttömänä oleville kavereilleen.

Lahjoita Etapin keräystilille

Maksun saaja: Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Tilinumero: FI35 5730 0821 3405 24
Viitenumero: 9056

Lahjoita tekstiviestillä:

Lahjoita 10 €: lähetä tekstiviesti 10E NUORELLE numeroon 16588
Lahjoita 20 €: lähetä tekstiviesti 20E NUORELLE numeroon 16588
Lahjoita 30 €: lähetä tekstiviesti 30E NUORELLE numeroon 16588

Muut maksutavat

Haluatko lahjoittaa pankki- tai luottokortilla tai Apple tai Google Payn kautta? Tee lahjoitus Parempia tekoja -palvelussa.

Tilaa lahjoituslasku (vain yritykset)

Jos lahjoitat yrityksenä, voit tilata meiltä lahjoituslaskun. Lähetä laskutuspyyntö osoitteeseen etappi@etappi.info tai täytä laskutustiedot Etapille lomakkeella.

Tukea saaneet kertovat

”Etappi on tarjonnut tukea niin opiskeluun kuin työhakuun sekä ymmärrystä arjessa jaksamiseen. Lyhyessä ajassa olen saanut uutta ammattitietoa sekä apua jatkosuunnitelmiin.”

"Olen saanut hurjasti rohkeutta koittaa uusia asioita. Itsetuntemusta, itsevarmuutta, vahvistusta sosiaalisiin taitoihin ja sosiaalista rohkeutta.”

”Etappi auttoi palauttamaan mieleen jo opitut taidot ja oli oikea onnenkantamoinen kun työllistyin palkkatyöhön jo kuukauden täällä olon jälkeen.”

Näin lahjoituksesi vaikuttaa

Aamupala viidelle nuorelle – 15 €
15 eurolla voidaan tarjota viidelle työttömälle nuorelle aamupala Etapilla. Luontopolkua Eteenpäin -työpajan aamupalat ovat avoimia ja maksuttomia.

Voimavarakurssi ja leiri – 214 €
214 eurolla mahdollistetaan yhden nuoren osallistuminen kymmenen päivän voimavarakurssille ja luontoleirille. Kurssipäivät sisältävät monenlaista nuorten voimavaroja vahvistavaa toimintaa. Lahjoituksilla katetaan nuorten ruokailut ja muut kulut retkistä, kurssimateriaaleista ja majoituksista.

Tukea itsenäistymiseen ja elämänhallintaan – 285 €
285 eurolla yksi työelämästä syrjäytynyt nuori voi päästä yksilöohjauspalveluun. Ohjauksessa nuori saa tukea itsenäistymiseen ja elämänhallintaan sekä apua arjen asioista selviämiseen.

Työvalmennus kolmelle nuorelle – 1000 €
1000 eurolla voidaan mahdollistaa kolmen kuukauden työvalmennus kolmelle työttömälle nuorelle tai pitkäaikaistyöttömälle. Valmennuksen tavoitteena on siirtyminen työelämään tai opiskelupaikan saaminen.

Lahjoitusten avulla järjestämme valmennusta ja nuorten hyvinvointia edistävää toimintaa

Keräyksellä mahdollistetaan Etapin tarjoama työvalmennus, yksilöohjaus ja nuorten hyvinvointia ja voimavaroja vahvistava luontotoiminta. Keräyksen tuotot käytetään suoraan näiden toimintojen rahoittamiseen. Työtämme tukevat mm. TE-toimisto, Tampereen kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Hintaesimerkeissä on kuvattu, kuinka paljon omarahoitusta tarvitsemme toiminnan mahdollistamiseksi.

Sisä-Suomen poliisilaitos on myöntänyt Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ry:lle 8.11.2023 pienkeräysluvan RA/2023/1369. Kerätyt varat ohjataan käyttötarkoitukseen ensisijaisesti kattamalla niillä yhdistyksen järjestämän nuorten yksilöohjauksen ja työvalmennuksen kustannuksia.

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Asiakaspalvelu ma–pe 9–13.30
050 431 0075
aspa@etappi.info
Pyöräpaja, Puupaja (kellarikerros)
muut palvelut (3. kerros)
Erkkilänkatu 11 B
33100 Tampere
Avoinna ma–pe 9–14
Leirivälineiden vuokraus
Sarvijaakonkatu 28
33540 Tampere
Avoinna ma–ti ja to–pe 9–13

Seuraa meitä somessa

Tampere Finland