Luontopolkua eteenpäin -työpajan ryhmistä onnistumisia, oivalluksia, voimavaroja ja vahvuuksia elämään!

Luontopolkua eteenpäin -työpajan toiminta on avointa kaikille Pirkanmaalaisille 17–29-vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat valopilkkuja arkeen, voimavaroja, mielenterveyttä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistavaa toimintaa. Luontopolulla on mahdollista pysähtyä hetkeksi oman itsensä äärelle ja ottaa suuntaa tulevaan. Luontoympäristö tarjoaa kokonaisvaltaisille pohdinnoille elämästä oivan ympäristön, se rauhoittaa kiireen keskellä ja antaa voimaa tuleviin seikkailuihin elämässä!   

Luontopolun toiminta koostuu yksilöohjauksesta, retkeilevästä sekä seikkailevasta nuorten vertaisyhteisöstä nimeltä Pettuletut sekä voimavarapainotteisista kursseista. Vertaisohjaajatoiminta sekä vapaaehtoistyö tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia ohjaajuuden sekä tapahtumien järjestämisen parissa.   

Luontopolkua eteenpäin -työpajan toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Luontopolun toimintaan osallistuminen on maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toimintaan voi osallista omat voimavarat ja elämäntilanne huomioiden.  

”Luontopolulla luonto onkin oivasti valjastettu voimaannuttavaan käyttöön, sillä se toimii muutenkin loistavana peilinä koko tälle kummalliselle elämänpolulle, mitä täällä jokainen tallaa omaan tahtiinsa ja omia reittejään.”

 

Maanantaisin klo 9–11
17–29-vuotiaille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Mira Kumpula
040 766 8459
mira.kumpula@etappi.info
Vertaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinaattori
Maria Stendahl
044 729 0909
maria.stendahl@etappi.info

Avoin yhteydenotto

 

Yhteistyökumppanit