Muut palvelut

Etapin palvelutiimi suorittaa harjoitustyönä erilaisia asiakkaan kotona tehtäviä töitä kuten lumitöitä, ruohonleikkuuta, pihatöitä ja muita pieniä kiinteistönhoitotehtäviä. Palvelutiimi huolehtii myös Etapin kuljetuksista. Töitä voidaan suorittaa yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Mitä apua tarvitset?

Etapin palvelutiimistä voit kysyä apua lumitöihin, ruohonleikkuuseen, pihatöihin ja pieniin maalaus- tai korjaushommiin. Teemme myös mahdollisuuksien romujen ym. kuljetusta. Kysy meiltä niin katsotaan voimmeko auttaa!

Katso palvelut siirtolapuutarhoille täältä.

Palvelun hinta: 29 € /tunti + kilometrikorvaus kohteen sijainnin mukaan (0,25 €/km).

Työn hinta laskutetaan jokaista alkavaa tuntia kohti, minimihinta 29 euroa. Jos harjoitustyönä tehtävä työ sujuu normaalia hitaammin, voidaan laskuttaa todellista pienempi kustannus sen mukaan, mitä työ olisi normaalisti kestänyt.

Saako töistä kotitalousvähennystä?

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kotitalousvähennystä saat, kun ostat erilaisia töitä kotiisi. Lue lisää verottajan sivuilta.

Puhtaanapito ja siivous

Siivoustiimi vastaa Etapin puhtaanapidosta ja siivouksesta. Harjoittelijoita ohjataan ammattimaiseen siivoustyöhön. Heitä opastetaan ammattivälineiden ja koneiden käytössä. Harjoittelijat saavat arvokasta työkokemusta hyvinkin erilaisten tilojen siivouksesta – siivottavia alueita on perinteisistä toimistotiloista aina puu- ja metalliverstaita vastaaviin työympäristöihin saakka.

Harjoitustyönä siivottavista ulkopuolisista työkohteista sovitaan tilanteen mukaan erikseen.

Tampere Finland