Palvelutiimi

Etapin palvelutiimi suorittaa harjoitustyönä erilaisia asiakkaan luona tehtäviä töitä kuten lumitöitä, ruohonleikkuuta, pihatöitä ja muita pieniä kiinteistönhoitotehtäviä. Palvelutiimi huolehtii myös asiakkaan ja Etapin kuljetuksista. Töitä voidaan suorittaa yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Mitä apua tarvitset?

Etapin palvelutiimistä voit kysyä apua esimerkiksi lumitöihin, ruohonleikkuuseen, pihatöihin ja pieniin maalaus- tai korjaushommiin. Meiltä löytyy ammattitaitoa myös kalusteiden ja polkupyörien kunnostamiseen, omalla verstaallamme. Lisäksi teemme tarvittaessa pakettiautolla romujen ym. kuljetusta.

Palvelutiimillä on laatulupauksena ystävällinen, rehti ja joustava palvelu. Kysy meiltä niin katsotaan yhdessä voimmeko auttaa!

Palvelun hinta: 29 € / tunti + kilometrikorvaus kohteen sijainnin mukaan (0,5 € / km). Hintaan sisältyy 1–3 henkilön työpanos, työstä riippuen.

Työn hinta laskutetaan jokaista alkavaa tuntia kohti, minimihinta 29 euroa. Jos harjoitustyönä tehtävä työ sujuu normaalia hitaammin, voidaan laskuttaa todellista pienempi kustannus sen mukaan, mitä työ olisi normaalisti kestänyt.

Saako töistä kotitalousvähennystä?

Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voidaan hyödyntää, kun omassa kodissa teetetään tavanomaisia kodin töitä. Osa meiltä tilattavista töistä on vähennyskelpoisia. Lue lisää verottajan sivuilta.

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Asiakaspalvelu ma–pe 9–13.30
050 431 0075
aspa@etappi.info
Pyöräpaja, Puupaja (kellarikerros)
muut palvelut (3. kerros)
Erkkilänkatu 11 B
33100 Tampere
Avoinna ma–pe 9–14
Leirivälineiden vuokraus
Sarvijaakonkatu 28
33540 Tampere
Avoinna ma–pe 8–13.30

Seuraa meitä somessa

Tampere Finland