Kiinnostaako aloittaa työkokeilu tai uusi harrastus luonnonsuojelun parissa? Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä oppimaan luonnosta ammattilaisten opastamana. 

LUPPO-hanke järjestää ympäristönhoitoon ja luonnonsuojeluun liittyviä projektiviikkoja sekä vapaaehtoistoimintaa. Projekteja on toukokusta lokakuuhun ja on suunnattu tamperelaisille työelämän ulkopuolella oleville nuorille aikuisille. 

Luppoprojekteihin osallistuminen on täysin maksutonta, sisältäen muun muassa matkat, varusteet ja retkieväät! Toiminnan tavoitteina on vahvistaa jäsenten luontosuhdetta ja osallisuutta tutustumalla Tampereen alueen ympäristöjärjestöjen paikallistoimintaan sekä avata luontoalan mahdollisuuksia liittyen opiskelu- tai työelämään. 

Luontotaitojen lisäksi toiminta tarjoaa mielekästä tekemistä arkeen, uusia kavereita, yksilöllistä tukea, hyvinvointitaitoja ja todella hyvää ruokaa!   

Toimintaan voi ilmoittautua vapaaehtoisena ilman erillisiä sopimuksia, mutta ammatillisesta kehittymisestä kiinnostuneille voidaan räätälöidä tavoitteita tukeva työkokeilujakso. Haku on auki nyt, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kiinnostuitko? Lue lisätiedot saitilta www.etappi.info/luppo ja Instagramista @lupponuoret 

Yhteydenotot 

LUPPO-ohjaaja 
Inari Aaltonen 
050 431 0075 (myös Whatsapp ja Telegram) 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Asiakaspalvelu ma–pe 9–14
041 470 9817
Pyöräpaja, Puupaja (kellarikerros)
muut palvelut (3. kerros)
Erkkilänkatu 11 B
33100 Tampere
Avoinna ma–pe 9–14
Leirivälineiden vuokraus
kuljetus@etappi.info
050 471 1095
Sarvijaakonkatu 28
33540 Tampere
Avoinna ma–pe 9–13.30

Seuraa meitä somessa

Tampere Finland