Oletko kiinnostunut luonnosta ja vaeltamisesta? Pohditko elämäntilannettasi ja tulevaisuuden suuntaa? Entä kiinnostaako sinua vahvistaa luontosuhdettasi, retkeilytaitojasi tai ammatillisia valmiuksiasi? Nyt olisi tarjolla mahdollisuus hypätä ainutlaatuiseen seikkailuun hakemalla mukaan Etapin Retkikunta Kuukkelin työkokeilujaksolle.
 
Etapilla alkaa jälleen alkuvuodesta kolme kuukautta kestävä tiimivalmennusjakso, jonka aikana tutustutaan ja sukelletaan käytännönläheisesti luontoon, retkeilyyn ja hyvinvointiin liittyviin teemoihin. Lisäksi jäsenet saavat yksilöllistä elämäntilanteeseen sopivaa valmennusta, jonka tavoitteena on vahvistaa jokaisen jäsenen elämäntilannetta ja työllistymisen polkuja.
 
Yhteisöllisen ja turvallisen jakson aikana toteutetaan useita yönyliretkiä, Outdoor Adventure -leiri, sekä laajempi vaellusprojekti. Lisäksi jaksolla voi olla tapahtumatuotantoon, kevytyrittäjyyteen, kulttuuriin tai taiteeseen liittyviä päiviä. Jaksot suunnitellaan yhdessä tiimin kanssa, joten myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kurssin sisältöön.
 
Ammatilliseen kehittymiseen tähtäävä valmennusjakso on maksuton ja tarkoitettu alle 29-vuotiaille pirkanmaalaisille työttömille nuorille. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta esimerkiksi vaeltamisesta, vaan kiinnostus luontoon ja ammatilliseen kehittymiseen riittää. Myöskään omia varusteita ei tarvitse, sillä kaikki varusteet sekä lämpöiset vaatteet kurssin ajalle voi lainata Etapin retkeilyvälinevarastosta.
 
Talven kurssille valitaan 5-7 henkilöä. Suosittelemme yhteydenottoa mahdollisimman aikaisin, vaikka heti.
Hakijan tulee olla:
- Pirkanmaalla asuva alle 29-vuotias.
- Tällä hetkellä pääasiassa työtön. (työkokeilu)
- Valmis yöpymään talvisessa metsässä tähtitaivaan alla ja tutustumaan välineisiin kuten ahkio ja liukulumikengät!
 
Lisätietoja ja yhteydenotot:

Hankevastaava
Juha Laitila
050 4726706 (myös whatsapp,telegram)
 
 
 
 
 
Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Asiakaspalvelu ma–pe 9–14
041 470 9817
Pyöräpaja, Puupaja (kellarikerros)
muut palvelut (3. kerros)
Erkkilänkatu 11 B
33100 Tampere
Avoinna ma–pe 9–14
Leirivälineiden vuokraus
kuljetus@etappi.info
050 471 1095
Sarvijaakonkatu 28
33540 Tampere
Avoinna ma–pe 9–13.30

Seuraa meitä somessa

Tampere Finland