Oman elämän löytöretkeilijä -kurssit

”Siinä sivussa saattaa löytää vahingossa vähän suuntaa elämälle

Oman elämän löytöretkeilijä kurssi on tarkoitettu sinulle 17–29-vuotias nuori, joka etsit suuntaa omaan elämään ja kaipaat erilaista tekemistä arkeesi. Seikkailemme niin kaupunki- kuin luontoympäristössä oppien itsestä, toisista, voimavaroista ja vahvuuksista. Seikkailut erilaisissa ympäristöissä sekä uusien asioiden kohtaaminen ja tekeminen antavat sinulle vinkkejä siitä, mikä on merkityksellistä sinulle. Kokemusten ja oivallusten kautta saattaa avautua näkökulmia siitä, mihin suuntaan haluat oman elämän kompassia asettaa. Turvallinen, hyväksyvä ja mukava ryhmä tuo tähän seikkailuun oman suolansa! Luonto, toiminnallisuus sekä liikunta leppoisassa hengessä luovat pohjan toiminnalle.

Kurssin kesto 10 päivää (5h/päivä) + n. 3 vuorokauden mittainen leiri. Ryhmä koko n. 7 hlö. Kurssille osallistuminen on sinulle täysin maksutonta. Tarvittaessa saat lainaan varusteita ja vaatteita retkille ja leirille. Päivän aikana tarjoamme aamupalan sekä retkillä useimmiten myös jotain pientä purtavaa.

Kurssille voit hakea joko täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän hakulomakkeen tai ottamalla yhteyttä Luontopolun työntekijöihin Niinaan (050 560 4710 tai niina.rautiainen[ät]etappi.info). Ryhmään ei ole erityisiä pääsyvaatimuksia. Oma motivaatio sekä kiinnostus lähteä työskentelyyn mukaan riittää. Voit tulla ryhmään ilman virallisia sopimuksia. Aiempaa retkeilykokemusta ei kurssille osallistumiseen tarvita.

 

Tulevia Oman elämän löytöretkeilijä -kursseja:

kiipeilyryhma

13.8.-28.8.2019 Matkalla itseen, Terapeuttinen kiipeilyryhmä

Oman elämän löytöretkeilijä kurssi on tarkoitettu sinulle 17–29-vuotias nuori, joka etsit suuntaa omaan elämään ja kaipaat erilaista tekemistä arkeesi. Tutustumme kiipeilyyn niin sisäseinillä kuin ulkokallioillakin oppien itsestä, toisista, voimavaroista ja vahvuuksista. Kurssille osallistuminen on sinulle maksutonta, eikä sido sinua virallisin sopimuksin. Oma motivaatio ja kiinnostus lähteä kurssille mukaan riittää. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kiipeilystä.

Ryhmä sisältää 6 tapaamista. Ryhmäkerran pituus 2-5 tuntia. Osa ryhmätapaamisista järjestetään Tampereen kiipeilykeskuksella, osa Pirkanmaan lähikallioilla. Kohderyhmä 17-29-vuotiaat Pirkanmaalaiset työttömät nuoret. Ryhmä on osallistujille maksuton (sis. ohjauksen, varusteet, vakuutukset, pientä evästä). 

Ilmoittaudu tästä

 Tulostettavat Oman elämän löytöretkeilijä -esitteet:

Oman elämän löytöretkeilijä -esite

 

Maanantaisin klo 9–11 16–29-vuotiaille työttömille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Tapahtumat

Ryhmät

SYKSY 2019

13.8.-28.8.2019 

Matkalla itseen, Terapeuttinen kiipeilyryhmä

Ilmoittaudu tästä


Haku auki! Vapaita paikkoja voi kysyä myös hakuaikojen ulkopuolella.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Niinaan.

Projektipäällikkö

Niina Rautiainen
050 560 4710
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kuva niina rautiainen

Ohjaaja

Jere Harjula
040 766 8459
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
jerekesa1

Yhteistyötahot

opetusministerion logo
tampereen kaupungin logo
STEA
elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus logo
ELLI logo 2016