Ajankohtaista

Koronarajoituksista huolimatta järjestämme niin ryhmätoimintaa kuin yksilöohjaustakin pienin poikkeuksin. Kaikki ryhmätoimintamme toteutetaan tällä hetkellä ulkona tai etäyhteyksin Teams-alustaa käyttäen. Yksilöohjaustapaamisissa suosimme niin ikään kaunista talvista luontoa, mutta mahdollista on myös tavata tarvittaessa sisätiloissakin. Retkeilevä yhteisömme Pettuletut retkeilee Pirkanmaan lähiluonnossa viikottain. Myös oman elämän löytöretkeilijä kurssi on suunnitteilla keväälle! Tarkemmasta ajankohdasta tiedotamme helmikuun aikana!

Yksilöllinen tuki

Luontopolun yksilöllinen tuki on tarkoitettu 16-29-vuotiaille Pirkanmaalaisille työttömille nuorille.

Voit tulla keskustelemaan työntekijöidemme kanssa ilman lähetteitä tai pitkiä jonotusaikoja. Yksilöllisen tuen palvelun työntekijät ovat sosiaalialan ammattilaisia, joille toiminnalliset menetelmät, luonto ja liikunta ovat lähellä sydäntä. Keskusteluita voidaan käydä myös toimiston ulkopuolella toiminnan lomassa vaikkapa nuotion äärellä taikka luonnossa kävellen.

Luontopolkua eteenpäin työpajan työntekijät tukevat sinua elämäntilanteesta esiin nousevissa asioissa. Voit tulla tapaamaan meitä vaikkapa vain kerran tai työskentely voi jatkua pidempään.

Luontopolun työntekijöiden osaamista ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen. Näkökulmia keskusteluissa voivat olla esimerkiksi ihmissuhteet, terveys, työllistyminen ja urasuunnitelmat, arjen huolet, harrastukset ja vapaa-aika, talous, tulevaisuden suunnitelmat ja niin edelleen. Luontopolulta saat henkilökohtaista valmennusta myös liikkumisen lisäämisessä omaan arkeesi.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Facebookin kautta.

 

Maanantaisin klo 9–11 16–29-vuotiaille työttömille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Jenni Lento
040 766 8459
jenni.lento@etappi.info
Vapaaehtoistyön ja vertaistoiminnan koordinaattori
Henni Hakala
050 475 6053
henni.hakala@etappi.info

Yhteistyötahot

opetusministerion logo
tampereen kaupungin logo
STEA
elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus logo
ELLI logo 2016