Ajankohtaista

Koronarajoituksista huolimatta järjestämme niin ryhmätoimintaa kuin yksilöohjaustakin pienin poikkeuksin. Kaikki ryhmätoimintamme toteutetaan tällä hetkellä ulkona tai etäyhteyksin Teams-alustaa käyttäen. Yksilöohjaustapaamisissa suosimme niin ikään kaunista talvista luontoa, mutta mahdollista on myös tavata tarvittaessa sisätiloissakin. Retkeilevä yhteisömme Pettuletut retkeilee Pirkanmaan lähiluonnossa viikottain. Myös oman elämän löytöretkeilijä kurssi on suunnitteilla keväälle! Tarkemmasta ajankohdasta tiedotamme helmikuun aikana!

Vapaaehtoistyö

Oletko kiinnostunut luonnossa liikkumisesta, marjastuksesta, sienestyksestä, hortoilusta, kalastuksesta, liikunnasta tai ihan jostain muusta, vaikkapa lautapelien pelaamisesta? Onko sinulla kenties joku erityisosaaminen, jolla haluaisit edistää nuorten hyvinvointia? Haluaisitko antaa omaa aikaasi nuorten iloksi?

Luontopolkua eteenpäin -työpaja kouluttaa vapaaehtoistyöntekijöitä ryhmiin sekä retkikummi -toimintaan. Tarjoamme vapaaehtoitstyöntekijöillemme mielenkiintoisten vapaaehtoistyömahdollisuuksien ohella myös työnohjauksellista tukea vapaaehtoistyöhön. Tuemme vapaaehtoistyöntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla viikottaisia liikuntamahdollisuuksia mm. kuntosalin, sählyn ja jumpan tiimoilta. Vapaaehtoistyöntekijät voivat osallistua mahdollisuuksien mukaan myös Luontopolkua eteenpäin työpajan muille luontoretkille ja -leireille.

Valitsemme vapaaehtoistyöntekijät Luontopolun toimintaan haastatteluiden pohjalta. Haastattelussa kartoitamme kiinnostuksen kohteitasi sekä sitä, millaisesta vapaaehtoistyötehtävästä olet kiinnostunut. Toivomme, että oma elämäntilanteesi on tasapainossa, jotta sinulla on voimavaroja tehdä vapaaehtoistyötä nuorten parissa. Vapaaehtoistyöntekijältä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöhön tällä lomakkeella

Voit saada lisää tietoa Luontopolun vapaaehtoistyömahdollisuuksista puhelimitseTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Facebookin kautta.

 

Maanantaisin klo 9–11 16–29-vuotiaille työttömille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Jenni Lento
040 766 8459
jenni.lento@etappi.info
Vapaaehtoistyön ja vertaistoiminnan koordinaattori
Henni Hakala
050 475 6053
henni.hakala@etappi.info

Yhteistyötahot

opetusministerion logo
tampereen kaupungin logo
STEA
elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus logo
ELLI logo 2016